torsdag 17 september 2009

Dåligt samvete-bloggen

Alindrine har fyllt ett år, jag har fyllt två-nio år. Såhär liiiiten var hon när hon kom till mig för knappt ett år sen. Madickissi till vänster.

...är den här just nu. Har tusen och en saker på gång så har verkligen inte hunnit marsvinsblogga. Eller: handen på hjärtat, hunnit hade jag väl, likväl som jag hinner spela meningslösa spel på Fejan eller kolla på Americas Next Top Model men dessa aktiviteter kräver liksom ingen prestation från min sida.

Anywho. Nu är jag här. Marsvinen mår bra, jag mår bra (om än väldigt stressad, två jobb och en heltidskurs på det, YIHAA!!!). Dagens bästa mat för älsklingarna är spetskål, finns riktigt billigt på Willys. Vet inte riktigt vad skillnaden är mot vitkål men då vitkålen för mina darlings är som... tja... kokt kål för oss, är spetskålen nästan uppe på gurkans nivå i popularitet. Spännande det där.

Charlie fortsätter att tigga bröd på morgnarna och jag vet att jag inte borde ge honom egentligen men han ser så bedårande ut när han tigger, inte ett pip, han bara ställer sig upp mot burgallret och tittar på mig tills han får en liten bit. Detta har pågått i över ett år säkert, och hittills har det aldrig varit något fel med hans mage. Ta i trä.

Nä, nu ska jag packa mig iväg till Willys igen. Får åka över halva stan för att komma dit men något annat har jag inte råd med såhär en vecka innan löning. Det blir spetskål och gurka till dem och ingredienser till palak tofu och vegetarisk korv stroganoff till mig.

Ciao och puss på er och era svin!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar